У Херсоні рашисти захопили завод – ЗМІ

У Херсоні рашисти захопили завод – ЗМІ

Укрінформ
У Херсоні військові рф взяли під контроль завод «Таврійської будівельної компанії», що має довгу причальну стінку, до якої можуть підходити невеликі баржі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє херсонське видання «Мост».

«Сьогодні зранку озброєні військові рф взяли під контроль херсонський завод «Таврійської будівельної компанії» (колишній силікатний), який розміщується на березі річки Кошової», - йдеться у повідомленні.

Як повідомили співробітники заводу, всіх людей після перевірки відпустили. На територію нікого не пускають.

Також російські військові взяли під охорону залізничний міст через Кошову, що неподалік від заводу.

Завод займається виготовленням цегли, має довгу причальну стінку, до якої можуть підходити невеликі баржі. На територію заводу заходить залізнична колія, інформує видання.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники викрадають мирних жителів області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти. Доля багатьох мирних громадян невідома вже багато днів.

Читайте також: В окупованому Херсоні військові рф знищили меморіал «Слава Україні»

Міжнародний комітет Червоного Хреста закликають направити представників для надання гуманітарної допомоги незаконно затриманим мирним громадянам у Херсонській області, фіксації місця їхнього перебування і сприяння припиненню тортур та якнайшвидшому звільненню з тюремних камер.

На Херсонщині жителі регулярно проводять мирні акції протесту проти російського агресора. Російські військові застосовують силу та зброю проти людей. Президент Володимир Зеленський відзначив Херсон спеціальним званням "Місто-герой".

24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-