Дніпропетровщина здатна забезпечити гумдопомогою більшість фронтових регіонів - ОП

Дніпропетровщина здатна забезпечити гумдопомогою більшість фронтових регіонів - ОП

Фото
Укрінформ
Дніпропетровська область здатна забезпечити гуманітарною допомогою більшість фронтових регіонів.

Як передає Укрінформ, про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив у Фейсбуці.

Він зазначив, що на виконання доручення Володимира Зеленського та Андрія Єрмака делегація ОП відвідала сьогодні місто Дніпро.

Як наголосив Тимошенко, від початку війни Дніпропетровщина стала гуманітарним хабом. Зокрема, регіон підтримує Донецьку, Луганську, Харківську та Чернігівську області.

За даними заступника керівника ОП, з Дніпропетровщини у фронтові регіони були направлені понад 109 тисяч харчових наборів, які забезпечує склад пакування гуманітарної допомоги при гумштабі обласної військової адміністрації.

"Тут дуже ефективно побудована логістика. Такими темпами Дніпропетровщина зможе забезпечити більшість фронтових регіонів", - зауважив Тимошенко.

Також він відзначив ще один осередок допомоги в Дніпрі - Координаційний штаб волонтерів, у якому щоденно працюють сотні людей.

Читайте також: Мер Дніпра рекомендує евакуюватися жінкам, дітям і літнім: Квітень буде гарячим

"Кожного дня люди приходять сюди, щоб зібрати допомогу бійцям та вимушеним переселенцям. Дніпряни - круті! У штабі панує єдність, чіткість, бажання допомогти", - додав Тимошенко.

Крім того, за його інформацією, за час війни Укрзалізниця транспортувала в місто 4 тис. тонн гуманітарної допомоги із західних областей.

Як повідомляв Укрінформ, 8 квітня на доручення глави держави Кирило Тимошенко відвідав Харків та переконався в тому, що місто міцно тримає оборону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-