Мер Дніпра рекомендує евакуюватися жінкам, дітям і літнім: Квітень буде гарячим

Мер Дніпра рекомендує евакуюватися жінкам, дітям і літнім: Квітень буде гарячим

Укрінформ
Міський голова Дніпра Борис Філатов не рекомендує тим, хто раніше виїхав з міста, повертатися зараз  Він також просить жінок, дітей, людей похилого віку та тих, хто не пов'язаний з роботою критичної інфраструктури, евакуюватися з Дніпра.

Про це він сказав під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Філатов нагадав, що керівники Луганської та Донецької областей закликали громадян максимально швидко залишити територію.

"Тому велика кількість людей зараз рухається в нашому напрямку... Я б усіх просив і рекомендував не затримуватися, а далі пересуватися, тому що там у будь-якому разі безпечніше. Всі мають можливість відновити сили, перепочити, і далі я б радив усім пересуватися в напрямку Заходу України”, - сказав міський голова.

Він також зазначив, що багато родин, які виїхали раніше, почали повертатися в Дніпро, але з цим краще зачекати.

“Я б не рекомендував повертатися. Квітень буде гарячим. Велике прохання: всім, хто має можливість, виїхати”, - сказав Філатов, уточнивши, що йдеться про жінок, дітей, людей похилого віку та тих, хто не пов'язаний з роботою критичної інфраструктури.

Міський голова також повідомив, що комунальні підприємства працюють у штатному режимі. КП “Водоканал” має достатню кількість хлору та реагентів, міські лікарні запас ліків на кілька місяців уперед. Крім того, найближчим часом у місто прибуде гуманітарна допомога – партія ліків з Ізраїлю.

Читайте також: Мер Дніпра підтвердив затримання людей, підозрюваних у побитті бійців ТрО

Як повідомлялося, віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції окупованих територій Ірина Верещук закликала жителів Луганської, Донецької та частини Харківської областей слідкувати за оголошеннями голів ВДА про евакуацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-