Заступник Єрмака відвідав Харків: Місто 44-й день міцно тримає оборону

Заступник Єрмака відвідав Харків: Місто 44-й день міцно тримає оборону

Фото
Укрінформ
Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко на доручення глави держави Володимира Зеленського відвідав Харків та переконався в тому, що місто міцно тримає оборону.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Телеграмі.

«Сьогодні за дорученням Президента України Володимира Зеленського та керівника Офісу Президента Андрія Єрмака відвідали Харків. На околицях йдуть бої. Місто із найбільших майданів у Європі — площею Свободи, 44-й день міцно тримає оборону», - написав Тимощенко.

Кирило Тимошенко відвідав Харків / Фото: t.me/kt20220224

За його словами, щодня сюди доставляється 300 тонн гуманітарної допомоги, 100 з них – це продукти харчування.

Заступник керівника зазначив, що в Харьківській области зруйновано 858 об'єктів, із них 628 – цивільних, у самому Харкові сильно постраждав центр міста.

Читайте також: Харківщину за минулу добу війська рф обстріляли майже пів сотні разів

«Але ми відбудуємо кожен зруйнований дім. Побували в обласній клінічній лікарні. зустрілись с військовими – все під контролем», - додав він.

президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-