Мер Скадовська розповів, як дистанційно керує містом, та ситуацію у ньому

Мер Скадовська розповів, як дистанційно керує містом, та ситуацію у ньому

Укрінформ
У будинок міського голови Скадовська Олександра Яковлєва, який змушений був виїхати з міста через погрози рашистів, приходили непрохані "гості".

Про це Олександр Яковлєв повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Мені відомо, що в мій будинок заходили непрохані «гості». Зовні все ціле. Всередині могли залишитися «подарунки». Нагадую, що за допомогу та співпрацю з окупантами, мародерство за українськими законами світить до 15 років", - написав міський голова Скадовська.

Тим, хто зловтішається з приводу від’їзду мера з міста, Яковлєв зауважив, що продовжувати працювати в умовах окупації у правовому полі Україні далі стало неможливо.

"В кожному місті своя ситуація, але на сьогодні вже більшість мерів Херсонщини була змушена виїхати, та працювати дистанційно. Я разом з апаратом виконкому продовжую працювати за українськими законами, залишаюся на постійному зв’язку зі спеціалістами, маю електронний підпис та печатку Скадовської міської ради. Разом ми виконуємо усі необхідні функції для забезпечення життєдіяльності міста", - наголосив очільник міста.

Читайте також: Під Маріуполем після катувань рашистів помер 78-річний письменник Євген Баль

Він також поінформував, що сьогодні скадовські лікарі отримали невелику партію медикаментів, зібраних українцями в Італії, та у Львові.

Цього тижня почала надходити й допомога громадам від держави. За цією програмою від Херсонської ОДА жителі Скадовська отримали декілька партій продуктів харчування: борошно, крупи, картоплю було передано до центру соціальних послуг.

Як повідомляв Укрінформ, міські голови Скадовська та Олешок змушені були виїхати через погрози рашистів. 

Читайте також: На Херсонщині загарбники після двох діб полону відпустили багатодітну кримську татарку

Російські загарбники викрадають на Херсонщині мирних жителів, серед яких – журналісти, керівники громад, депутати, активісти. Окупанти тримають викрадених людей у ​​тюремних камерах у Херсоні. Доля багатьох мирних громадян невідома вже багато днів.

24 лютого за вказівкою президента рф путіна розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну.

Загарбники обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото Kherson.life

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-