Мер Скадовська виїхав з міста – через погрози окупантів

Мер Скадовська виїхав з міста – через погрози окупантів

Укрінформ
На Херсонщині виїхав з міста міський голова Скадовська Олександр Яковлєв – через погрози російських агресорів.

Як передає Укрінформ, про це сам Яковлєв написав у Фейсбуці.

«Зважаючи на постійні погрози та «пропозиції» до співпраці з боку окупантів, я був змушений виїхати з міста. Розумію, що для багатьох було би спокійніше, аби я і надалі залишався в місті, але мені сказали однозначно або співпрацюєш, або ідеш в підвал. Однозначно, користі від мера в камері небагато», – написав він.

За його словами, він перебуває в безпечному місті, на постійному зв’язку з заступниками, виконком продовжує працювати в дистанційному режимі.

Робота в місті та громаді налагоджена, все поки що без істотних змін.

Читайте також: На Херсонщині росіяни викрали депутата облради разом з сином

«Плануємо виплати працівникам бюджетної та комунальної сфери за першу половину квітня», – написав міський голова.

Він підкреслив, що Україна – велика та неподільна. Усі націлені і працюють на перемогу, яка неодмінно буде.

Як повідомляв Укрінформ, 6 квітня виїхав за межі області міський голова Олешок.

Російські загарбники викрадають мирних жителів області, серед яких – журналісти, керівники громад, депутати, активісти. Окупанти тримають викрадених людей у ​​тюремних камерах у Херсоні. Доля багатьох мирних громадян невідома вже багато днів.

Міжнародний комітет Червоного Хреста закликають направити представників для надання гуманітарної допомоги незаконно затриманим мирним громадянам у Херсонській області, фіксації місця їхнього перебування і сприяння припиненню тортур та якнайшвидшому звільненню з тюремних камер.

Читайте також: Доля викраденого росіянами мера Таврійська досі невідома

На Херсонщині жителі регулярно проводять мирні акції протесту проти російського агресора. Російські військові застосовують силу та зброю проти людей, є поранені й затримані.

24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-