На Херсонщині росіяни викрали депутата облради разом з сином

На Херсонщині росіяни викрали депутата облради разом з сином

Укрінформ
На Херсонщині російськими агресорами викрадений депутат облради, аграрій Сергій Максименко разом з сином.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє місцеве видання «Трудова слава».

«Це сталося три дні тому, його викрали разом із сином. Про це повідомляють жителі Сиваського, котрі звертаються за допомогою у визволенні керівника сільськогосподарського підприємства «Світанок», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Максименко – знаний на Херсонщині успішний підприємець, заслужений працівник сільського господарства України, депутат декількох скликань Херсонської обласної ради.

Читайте також: На Херсонщині війська рф викрали голову Бехтерської сільради

Наразі про місцезнаходження викрадених нічого невідомо.

Інформацію про викрадення Максименка агентству підтвердили і в облраді.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники викрадають мирних жителів області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти. Окупанти тримають викрадених людей у ​​тюремних камерах у Херсоні. Доля багатьох мирних громадян невідома вже багато днів.

Читайте також: Агресори викрали чотирьох учасників мирного мітингу в Каховці

Міжнародний комітет Червоного Хреста закликають направити представників для надання гуманітарної допомоги незаконно затриманим мирним громадянам у Херсонській області, фіксації місця їхнього перебування і сприяння припиненню тортур та якнайшвидшому звільненню з тюремних камер.

На Херсонщині жителі регулярно проводять мирні акції протесту проти російського агресора. Російські військові застосовують силу та зброю проти людей, є поранені й затримані.

Читайте також: Доля викраденого росіянами мера Таврійська досі невідома

24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-