Доля викраденого росіянами мера Таврійська досі невідома

Доля викраденого росіянами мера Таврійська досі невідома

Укрінформ
Доля викраденого 1 квітня міського голови Таврійська Херсонської області Миколи Різака досі невідома.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Таврійська міська територіальна громада.

«На жаль, до цього часу інформації про місцеперебування міського голови Таврійська Миколи Різака немає», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що секретар ради, заступники міського голови, керуюча справами виконкому, старости округів, керівники комунальних підприємств перебувають на робочих місцях та виконують посадові обов’язки у повному об’ємі.

У місті діє комендантська година з 20.00 до 6.00.

Читайте також: Загарбники викрали матір депутата Мелітопольської міськради

Комунальні підприємства працюють у штатному режимі. У закладах загальної середньої освіти продовжується дистанційний навчальний процес, який ускладнюється нестабільним інтернет-зв’язком, інформують у громаді.

Амбулаторії та пункти здоров’я працюють за скороченим графіком, продовжується вакцинація від коронавірусної хвороби. Сімейні лікарі мають повну інформацію про потребу у ліках для пацієнтів з хронічними хворобами, проблема вирішується "всіма доступними шляхами на всіх рівнях".

Читайте також: На Херсонщині війська рф викрали голову Бехтерської сільради

Центр із надання соціальних послуг, відділ праці та соціального захисту населення, Служба у справах дітей, волонтери та небайдужі мешканці громади опікуються людьми похилого віку, родинами з дітьми, малозабезпеченими громадянами, додали в міській раді.

Як повідомляв Укрінформ, з вечора 1 квітня відсутня інформація про місце перебування міського голови Таврійська Миколи Різака. Він був затриманий російськими військовими. Різак персонально відповідає за життєдіяльність 18-тисячної громади.

Російські загарбники викрадають мирних жителів області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти. Окупанти утримують викрадених людей у ​​тюремних камерах у Херсоні. Доля багатьох мирних громадян невідома вже багато днів.

Читайте також: Агресори викрали чотирьох учасників мирного мітингу в Каховці

Міжнародний комітет Червоного Хреста закликають направити представників для надання гуманітарної допомоги незаконно затриманим мирним громадянам на Херсонщині, фіксації місця їхнього перебування і сприяння припиненню тортур та якнайшвидшому визволенню з тюремних камер.

На Херсонщині жителі регулярно проводять мирні акції протесту проти російського агресора. Російські військові застосовують силу та зброю проти людей, є поранені й затримані.

24 лютого президент рф путін почав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-