В Україні почали відновлювати зруйновані загарбниками дороги та мости - ОП

В Україні почали відновлювати зруйновані загарбниками дороги та мости - ОП

Фото
Укрінформ
На визволених від російських загарбників територіях розпочалося відновлення зруйнованих доріг.

Про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Розпочинаємо відновлювати дороги та мости, зруйновані російською армією. На автошляху Р-30 на під'їзді до Ірпеня облаштовується тимчасова переправа. Паралельно триває підготовка до будівництва мосту, що розпочнеться найближчим часом", - зазначив Тимошенко.

За його словами, на трасі Київ-Чоп проводиться ямковий ремонт.

Тимошенко зазначив, що через бойові дії на Чернігівщині пошкоджено 626 км доріг державного значення - це становить 21% від мережі державних трас. Крім того, зруйновано 16 мостів та шляхопроводів.

За словами заступника керівника ОП, зараз ведеться активне відновлення транспортних коридорів для безпечного пересування громадян та доставки гуманітарних вантажів.

Читайте також: Уряд уже працює над новим планом Маршалла з відновлення України – Прем’єр

Як повідомлялося, за даними Укравтодору, дорожники за добу 7 квітня очистили 22 км траси М-06 Київ - Чоп у Київській області.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-