СБУ нейтралізувала мережу ворожих коригувальників і колаборантів

СБУ нейтралізувала мережу ворожих коригувальників і колаборантів

Відео
Укрінформ
Служба безпеки України нейтралізувала мережу ворожих коригувальників і колаборантів, один із яких, зокрема, готував «списки» на знищення українців.

Про це й відеоповідомленні сказав речник СБУ Артем Дяхтяренко, передає Укрінформ.

Так, у Дніпропетровській області викрито агента спецслужб РФ, який збирав розвіддані про розташування стратегічно важливих об’єктів регіону і військових частин.

У Сумах агентом спецслужб РФ виявився голова однієї з міських громадських організацій, який намагався передати окупантам списки з даними українських патріотів та бійців місцевої тероборони.

Читайте також: СБУ здобула секретні карти рф із планами захоплення всієї території Донеччини

На Донеччині затримано ще двох ворожих інформаторів. Вони збирали дані щодо місць дислокації та переміщення українських військ з прив’язкою до місцевості.

Крім того, СБУ продовжує документувати злочинну діяльність колаборантів на тимчасово окупованій території нашої держави: зокрема, колишнього керівника Станично-Луганської селищної громади, а також так званого «голови Волноваської міської ради ДНР» та одного з місцевих депутатів ОПЗЖ, який очолив «Вольненську сільраду» при окупаційній адміністрації РФ.

Читайте також: Командири наказують російським солдатам розстрілювати цивільних українців - СБУ

Як повідомлялося, в Маріуполі члени партії ОПЗЖ, які зараз співпрацюють із загарбниками, корегували ворожий вогонь по об'єктах інфраструктури для створення в місті гуманітарної катастрофи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-