СБУ здобула секретні карти рф із планами захоплення всієї території Донеччини

СБУ здобула секретні карти рф із планами захоплення всієї території Донеччини

Укрінформ
Працівники Служби безпеки України здобули секретні карти та списки рашистів, підрозділи яких було знищено на Донеччині.

Про це інформує пресслужба відомства.

"Карти зареєстровані 22 лютого та містять плани окупантів із захоплення всієї території Донецької області", – йдеться у повідомленні.

Як виявилось, путін відправив на війну в Україну курсантів Московського вищого військового командного училища. І оформили це як стажування.

Не допоміг вижити путінським військам і посібник з тактичної підготовки та основ протидиверсійної боротьби, де їх навчали протистояти НАТО.

Читайте також: На Донеччині ворог веде інтенсивні обстріли із «Градів», танків, артилерії - зведення ОВА

Також серед здобутих документів СБУ виявила: талони на відрядження без зазначення місця перебування та строку відрядження, списки зведеного мотострілецького батальйону, серед яких багато строковиків і курсантів, а також паспорти громадян рф, військові квитки.

Виявлена документація буде долучена до матеріалів кримінальних проваджень як докази злочинів рашистів та особисто путіна для міжнародних судів, зазначають у спецслужбі.

Читайте також: Кириленко радить жителям Донеччини виїхати у безпечніші регіони

Як повідомляв Укрінформ, 4 квітня генпрокурор Ірина Венедіктова повідомила, що найгірша ситуація стосовно кількості жертв серед мирного населення може бути у Бородянці.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-