Кириленко радить жителям Донеччини виїхати у безпечніші регіони

Кириленко радить жителям Донеччини виїхати у безпечніші регіони

Укрінформ
Жителям Донецької області варто виїхати у безпечніші регіони України у зв'язку з імовірним посиленням бойових дій з боку російських загарбників.

Про це сказав голова Донецької ОВА Павло Кириленко в ефірі інформаційного марафону UAразом, передає Укрінформ

"Не тільки поблизу лінії розмежування, а й всьому населенню ми наполегливо рекомендуємо, щоб вони виїжджали. Усім необхідним транспортом по визначених маршрутах ми забезпечуємо і чітко вказуємо, яким шляхом їхати. Чим менше буде людей, тим легше буде захищати територію. Тому що ворог місцеве населення використовує для того, щоб досягти своїх зухвалих планів", - зазначив Кириленко.

Як повідомлялося, з 24 лютого від дій російських загарбників загинули 146 та поранені 578 мирних жителів Донеччини.

Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були визволені від російських загарбників. У визволених містах і селах зафіксовано масові вбивства росіянами цивільних осіб. Зокрема, у звільненій від загарбників Бучі виявили братську могилу, де поховано майже 300 осіб, по вулицях лежать десятки тіл, деякі з них із зав'язаними руками.

Українська делегація ініціювала спеціальне засідання Постійної ради ОБСЄ у зв’язку з масовими вбивствами та тортурами проти цивільних, вчинених російськими військами на Київщині, зокрема у Бучі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-