Командири наказують російським солдатам розстрілювати цивільних українців - СБУ

Командири наказують російським солдатам розстрілювати цивільних українців - СБУ

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України отримала перехоплення розмов, які засвідчують злочинні накази розстрілювати цивільних громадян України.

Як передає Укрінформ, про це в  Фейсбуці повідомляє пресслужба СБУ.

«Да валите их всех нах*й! Есть гражданские – в расход всех, бл*дь!» – ось такі команди отримують російські загарбники від своїх командирів, наголосили в СБУ.

Зазначається, що російські терористи беруть до виконання ці накази, натомість російські політики і пропагандисти повідомляють про «постановки».

«Ні, не постановки. Це – злочини, за які ви будете відповідати!», - підкреслили в Службі безпеки.

Читайте також: Загарбники скаржаться родичам на командирів і не хочуть бути гарматним м’ясом

Водночас наголошується, що нові перехоплені СБУ розмови свідчать, що загарбники скиглять, як діти, коли доводиться воювати проти вмотивованої армії, а не мирних людей.

Від страху вони вигадують нереальні цифри українських військ, щоб хоч якось виправдати свою безпорадність.

«…их группировка, 150 тисяч…! А нас, еб*ть, 3 тысячи если есть, это за*бись… они же слева, справа, в кольцо берут, нах*й. Меня сам факт смутил, что их так много, а нас так мало…» – говорить окупант.

У пресслужбі наголосили, що ЗСУ дійсно дають геройську відсіч ординцям, і нас багато, бо проти загарбників постає вся Україна

Як повідомляв Укрінформ, 5 квітня СБУ повідомила, що Росія готує масштабну провокацію в Маріуполі, щоб звинуватити у ній Україну. Для цього вже розроблено сценарії нових фейків, а російські пропагандисти готують відповідне підґрунтя.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-