Загарбники скаржаться родичам на командирів і не хочуть бути гарматним м’ясом

Загарбники скаржаться родичам на командирів і не хочуть бути гарматним м’ясом

Аудіо
Укрінформ
Російські військові у перехоплених розмовах з родичами жаліються, що командування їх не цінує і використовує як гарматне м'ясо.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

«Російські окупанти їхали в Україну за званнями «героя рф», а повертаються назад «грузом 200», без кінцівок і без високих посад, Про це свідчать нові розмови загарбників, які вдалося перехопити СБУ», - ідеться у повідомленні.

Один із росіян розповідає сестрі про командира своєї бригади, говорить, що високопосадовець хотів отримати медаль, але через шалені втрати його взагалі зняли з посади.

Як зазначають в СБУ, він підкреслює, що їх ніхто не цінує і використовують як гарматне м'ясо: «Некоторых людей вообще раскидали, как приманку».

Загарбник резюмує, що ситуація для них критична і його бригада знову «опозорилась».

Наостанок сестра саркастично «підтримує» брата: «Ну че ты, не поехал в госпиталь? Сказал бы: прилетело в голову, и все, уехал бы уже давно. Получил бы медаль, герой россии».

«Героїзм по руZZки – це мародерство, ґвалтування неповнолітніх і каліцтва один одного – лише щоб втекти від війни», - заявляють в СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, СБУ продовжує перехоплювати розмови російських військових, у яких багато доказів деградації та звірств. Так, один із загарбників обговорює із дружиною «сафарі» на дітей у Маріуполі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-