Тернопіль отримав гуманітарні вантажі з Німеччини, Польщі та Литви

Тернопіль отримав гуманітарні вантажі з Німеччини, Польщі та Литви

Укрінформ
Багатотонні вантажі із гуманітарною допомогою одразу з трьох європейських країн прибули до Тернополя.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Напередодні тернопільська громада отримала багатотоннажний вантаж із Литви, Німеччини та Польщі. А ще перед цим до Тернополя надійшла перша партія гуманітарної допомоги вагою у 17 т від польського міста-партнера Ельблонг. Вантажу стільки багато, що Гуманітарний центр не встигає його приймати, тому розгорнули додатковий склад, де формуємо допомогу від наших європейських партнерів», - сказав Надал.

За його словами, від початку повномасштабного російського вторгнення на територію України це вже п’ята партія гуманітарної допомоги з-за кордону як для військовослужбовців, які боронять рідну землю від загарбників, так і для українських сімей, що постраждали внаслідок воєнного вторгнення російської армії.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-