На трасі Львів-Краківець 20-кілометрова черга до кордону з Польщею

На трасі Львів-Краківець 20-кілометрова черга до кордону з Польщею

Укрінформ
На трасі Львів-Краківець тисячі автівок створили 20-кіломитровий затор. Люди більше доби чекають, щоб перетнути кордон із Польщею.

Про це в Телеграмі повідомляє Суспільне.Львів, передає Укрінформ.

«До пропускного пункту «Краковець» на кордоні з Польщею тисячі автомобілів розтягнулися у 20-кілометровому заторі. Дехто чекає вже другу добу. Жителі сусідніх із трасою сіл споряджують польові кухні, а волонтери допомагають із розселенням.», - зазначається у повідомлені.

В репортажі повідомляють, що люди стоять в черзі по 12-24 години. Дехто до кордону йде пішки, часто по дорозі лишаючи чемодани та речі, які не сила нести. Місцеві жителі часто беруть на ночівлю вимушених переселенців, а є й такі, які лишаються в селах поблизу кордону, так і не дійшовши до пункту пропуску.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні під час брифінгу голова Львівської ОДА повідомив, що з початку війни близько 100 тисяч осіб перетнули кордони Львівщини з Польщею. Відтак, на пунктах пропуску “Нижанковичі – Мальховіце” та “Варяж-Усьмеж” планують відкрити піші переходи. Також додаткові піші переходи вже відкриті на “Краківці”, “Смільниці” та “Грушеві”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-