СБУ проводить контрдиверсійні навчання на Одещині

СБУ проводить контрдиверсійні навчання на Одещині

Укрінформ
Служба безпеки України 15 лютого розпочала багатоетапні контрдиверсійні навчання в Одеській області. 

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє УСБУ в Одеській області.

"15 лютого координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Одеській області розпочала багатоетапні контрдиверсійні навчання на Одещині. Тренування будуть тривати до початку березня по всій території області", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що метою навчань є вдосконалення міжвідомчої взаємодії силових структур та органів влади, перевірка ефективності напрацьованих алгоритмів захисту об’єктів підвищеної небезпеки, стратегічно важливих об’єктів критичної інфраструктури, електроенергетики та транспортної системи, військових об’єктів, а також виявлення і знешкодження умовних диверсійних груп.

Читайте також: На Київщині стартують контрдиверсійні навчання СБУ

Навчання проходять в умовах, максимально наближених до реальних - з використанням спеціальної техніки та озброєння. Тому на окремих територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей та транспорту, перевірка документів, огляд автомобілів.

Як наголошують в СБУ, усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства і з безумовним дотриманням прав і свобод людини.

Читайте також: Жителів Херсонщини закликають не панікувати, побачивши на вулицях українську військову техніку

Раніше повідомлялося про початок контрдиверсійних навчань СБУ в Харківській, Херсонській та Київській областях.

Нагадаємо, на військових полігонах по всій території України тривають командно-штабні навчання “Заметіль-2022” під керівництвом головнокомандувача ЗСУ і командування Об’єднаних сил, представників органів військового управління та інших складових сил оборони й безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-