У Львові знову збільшили кількість COVID-ліжок для дітей

У Львові знову збільшили кількість COVID-ліжок для дітей

Укрінформ
У Львові знову збільшили кількість лікарняних ліжок для дітей, хворих на коронавірус, - зі 100 до 150 побільшало місць у міській дитячій лікарні.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ. 

"У міській дитячій лікарні збільшили кількість місць для пацієнтів з COVID. Про це за результатами засідання міської комісії з надзвичайних ситуацій повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. За його словами, кількість місць збільшили до 150. Досі їх у дитячій лікарні Першого територіального медичного об’єднання було 100", - йдеться у повідомленні.

Садовий також зазначив, що сьогодні у міській лікарні на Орлика лікується 96 дітей, а в обласному Охматдиті - 102. Місця у медзакладах також облаштовуються і для батьків, які часто мають упродовж всього лікування перебувати зі своїми дітьми.

Читайте також: Діти важко переносять Омікрон — Радуцький

У міськраді інформують, що станом на сьогодні 86% учнів початкових класів львівських шкіл перейшли на дистанційне навчання за рішенням керівників цих навчальних закладів.

Як повідомляв Укрінформ, раніше у Львові через стрімке поширення коронавірусу до 150 ліжок розширили відділення Охматдиту, в якому лікують дітей від COVID-19.

Минулої доби в Україні виявили 30 768 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них у дітей – 4 056.

Фото: city-adm.lviv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-