Тростянецька громада поліпшує бізнес-клімат за допомогою інвестпаспорта

Тростянецька громада поліпшує бізнес-клімат за допомогою інвестпаспорта

Децентралізація
Укрінформ
Тростянецька громада, що у Сумській області, розробила інвестиційний паспорт і сайт для допомоги місцевому й зовнішньому бізнесу.

Про це повідомляє у Фейсбуці регіональний офіс Програми "U-LEAD з Європою" у Сумській області, передає Укрінформ.

«Саме над розвитком бізнес-спільноти у громаді, залученням інвестицій і створенням умов для інвестування будемо більш активно працювати у 2022 році. І презентація сторінки, де є й інвестиційний паспорт громади, й багато іншої інформації, є першим вагомим кроком у цьому напрямку», - зазначив голова Тростянецької громади Юрій Бова.

Обидва продукти розроблено під час проєкту "Hromada4Business. Інновації та процвітання", який реалізується у межах конкурсу проєктів від Програми U-LEAD «Громада, дружня до бізнесу».

За словами очільниці Сумського регіонального офісу "U-LEAD" Марини Лобової, метою конкурсу є розвиток сприятливого бізнес-середовища, налагодження ефективного діалогу з бізнесом і підтримка відповідального підприємництва в громадах в умовах протидії наслідкам пандемії COVID-19.

Читайте також: Управління відходами: U-LEAD починає навчальну програму для громад

«В умовах пандемії та карантинних заходів інвестори, особливо іноземні, обмежені у можливості відвідувати громади та, фактично, можуть отримувати інформацію та оцінювати умови для інвестування лише у режимі онлайн. Ускладнена також можливість проведення регулярних діалогових зустрічей між бізнесом та владою, звужено інформаційний простір для підтримки бізнесу. Тож мета проєкту Тростянецької громади - впровадити актуальну ініціативу щодо цифровізації інвестиційно-бізнесового середовища», - сказала Лобова.

Як повідомлялося, Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян та розширює можливості громад.

Фото: «U-LEAD з Європою» 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-