На Одещині вимагають покарати депутата за новорічне привітання «з Путіним»

На Одещині вимагають покарати депутата за новорічне привітання «з Путіним»

Укрінформ
Депутат Одеської облради Андрій Бабенко оприлюднив заяву до Управління СБУ та ГУ НП в Одеській області щодо притягнення до відповідальності за провокаційне новорічне привітання болградського депутата райради Віталія Градінара.

Про це Бабенко повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Депутат Болградської райради від Опозиційного блоку «За життя!» Віталій Градінар опублікував у Facebook пост з провокаційним фото, на якому зображений глава країни-агресора під час трансляції російського державного телеканалу «Росія 24», що заборонений в України. Мною, депутатом Одеської обласної ради, будуть надіслані депутатські звернення до ГУНП в Одеській області та Управління Служби безпеки України в Одеській області щодо перевірки та оцінки цього діяння, яке має ознаки правопорушення, передбаченого ст. 110 та ч. 1 статті 111 Кримінального Кодексу України», - зазначив Бабенко.

Депутат облради акцентував, що це прояв «відкритої неповаги до України та зумисна пропаганда сепаратизму та агресії проти нашої держави».

Бабенко додав, що чекатиме реагування органів правопорядку та безпеки держави і водночас «залишає за собою право вибору методів і способів спілкування з подібними «непорозуміннями» винятково в інтересах України».

На телефонні дзвінки з приводу вчиненої «провокації» депутат Болградської райради Градінар не відповідає.

Фото: Віталій Градінар, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-