У Миколаєві представили нову в.о. директора обласної інфекційної лікарні

У Миколаєві представили нову в.о. директора обласної інфекційної лікарні

Укрінформ
У Миколаєві представили нову в. о. директора обласного Центру лікування інфекційних захворювань Ярославу Студзінську.

Про це стало відомо 4 січня під час брифінгу в Миколаївській облдержадміністрації за участю заступника голови ОДА Юрія Гранатурова, передає кореспондент Укрінформу.

У своєму виступі Студзінська запевнила, що має достатню кваліфікацію, щоб керувати таким закладом, як обласна інфекційна лікарня. Вона також зазначила, що наразі не збирається нікого звільняти, а вирішуватиме всі проблеми в межах чинного законодавства і зробить усе від неї залежне, щоб лікарня не лише працювала, а й розвивалася.

Нова директорка також наголосила, що не є членом жодної партії і політикою не цікавиться.

Студзінська закінчила Дніпропетровський державний медичний університет у 2009 році. Останнім часом завідувала токсико-терапевтичним відділенням Миколаївської лікарні швидкої медичної допомоги.

Як повідомлялося, 21 грудня депутати обласної ради достроково розірвали контракт із директоркою обласного Центру лікування інфекційних хвороб Світланою Федоровою. Підстава – низка порушень, виявлених під час перевірки комісією Міністерства охорони здоров'я щодо організації та якості надання медичних послуг хворим на COVID-19, та рекомендація МОЗу щодо звільнення її з займаної посади.

25 грудня у Миколаєві біля приміщення обласної ради відбувся мітинг на підтримку звільненої з посади директорки обласного Центру лікування інфекційних захворювань Федорової.

Світлана Федорова є членом партії «Наш край», депутатом обласної ради. Вона відома своїми різкими висловлюваннями на адресу представників влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-