Школи Буковини продовжать канікули або перейдуть на «дистанційку»

Школи Буковини продовжать канікули або перейдуть на «дистанційку»

Укрінформ
У Чернівцях обласна комісія з питань ТЕБ та НС на своєму позачерговому засіданні ухвалила рішення, яким зобов'язала усі школи Буковини з першого листопада продовжити канікули або організувати дистанційне навчання терміном на два тижні.

Про це йдеться в опублікованому протоколі засідання комісії, яке відбулося 29 жовтня, передає Укрінформ.

Зазначається, що на порядку денному позачергового засідання комісії слухали єдине питання - "Про розвиток епідемічної ситуації на території Чернівецької області, зумовленої респіраторною хворобою COVID-19".

"Заслухавши інформацію доповідачів з питання порядку денного, враховуючи ускладнення епідемічної ситуації на території Чернівецької області та з урахуванням обговорення, комісія вирішила: Департаменту освіти та науки обласної державної адміністрації, виконавчим комітетам сільських, селищних, міських рад прийняти рішення щодо переходу закладів загальної середньої освіти на канікули або організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання строком на два тижні з 01 листопада", - йдеться в опублікованому протоколі комісії.

Читайте також: У Києві всі школи з листопада працюватимуть дистанційно

Іншим пунктом цього рішення правоохоронців разом із представниками Держпродспоживслужби та місцевими виконкомами зобов'язали контролювати дотримання протиепідемічних заходів.

Крім того, три громади області зобов'язали невідкладно провести засідання місцевих комісій з питань ТЕБ та НС та прийняти додаткові обмежувальні заходи. Це Кадубовецька, Горішньошеровецька та Лівинецька територіальні громади.

Читайте також: У школах Запоріжжя подовжили канікули через карантин

Як повідомляв Укрінформ, станом на 29 жовтня у Чернівецькій області зафіксовано 105 234 випадки COVID-19, з яких 682 – за минулу добу. Хворобу подолали 87 762 людини, 2393 – померли.

За весь час пандемії в Україні захворіли 2 878 674 особи, одужали 2 421 495 осіб, летальних випадків – 66 852, проведено ПЛР-тестувань – 14 306 108.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-