Львів заборонив роботу нічних клубів та вхід до Ратуші

Львів заборонив роботу нічних клубів та вхід до Ратуші

Коронавірус
Укрінформ
У Львові через ускладнення ситуації з захворюваністю на коронавірус заборонили роботу нічних клубів, обмежили час для відвідування закладів харчування і припинили доступ на вежу Ратуші.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Львівської міської ради.

"Нічним клубам працювати заборонено. Усі заклади харчування можуть працювати виключно до 23 години», – зазначив міський голова Андрій Садовий.

Заклади, які проводять господарську діяльність, повинні дотримуватися правил, встановлених за рішенням міської комісії з ТЕБ та НС. До роботи в них допускаються лише щеплені працівники або такі, що мають негативні результати тестування на коронавірус. Вони мають користуватися захисними масками і вимагати того ж від відвідувачів, при цьому в закладах харчування не повинно бути заповнено більше половини місць, а за одним столом можуть перебувати не більше чотирьох осіб.

Читайте також: У «червоному» Запоріжжі не дозволять працювати ТРЦ та магазинам без COVID-довідок

Садовий також повідомив, що через різке збільшення охочих вакцинуватись у місті продовжили години роботи центрів для вакцинації.

Перший заступник міського голови Андрій Москаленко поінформував, що львів'яни і гості міста тимчасово не зможуть підніматися на вежу Ратуші.

Читайте також: «Не пасуйте, бо буде колапс»: Ляшко приїхав підтримати медиків львівської реанімації

«Те, що не є першочерговим, потрібно обмежувати. Буде припинено вихід на вежу Ратуші, оскільки через велику кількість людей буде обмежено роботу адміністративних будівель», - зазначив Москаленко.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби в Україні зафіксували 9 524 нові випадки коронавірусної хвороби. За весь час пандемії захворіли 2 644 694 особи, одужали - 2 329 418, летальних випадків - 60 810, проведено 13 581 768 ПЛР-тестувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-