Львів наближається до «червоної» зони епіднебезпеки – Садовий

Львів наближається до «червоної» зони епіднебезпеки – Садовий

Укрінформ
Динаміка госпіталізацій хворих коронавірусом та кількості виявлених позитивних ПЛР-тестів у Львові наближає місто до червоної епідеміологічної зони.

Як передає Укрінформ, на цьому наголосив міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Ми червоної зони не уникнемо, ми вже у неї входимо. Думаю, за декілька днів питання буде стояти жорсткіше, бо є ріст захворюваності. За кількістю людей, які мають позитивний ПЛР-результат, динаміка негативна, також є велике завантаження по лікарнях. Станом на ранок в лікарні швидкої допомоги було 372 людей госпіталізовано. За останню добу було госпіталізовано 35 людей, а не виписано нікого», - зауважив Садовий.

Читайте також: Осіння хвиля ковіду в 2021: буде важче, ніж торік

За словами міського голови, така динаміка зберігається останні 2 дні. У Львові відкривають для прийому хворих на коронавірус 8-му міську лікарню.

«Як правило, у важкі стани потрапляють люди, які не хворіли і не вакциновані. Тому вакцинація важлива. По вакцинації також маємо позитивну динаміку. Фактично, вже всі школи міста вийшли на вакцинацію 80% плюс», - додав мер.

Читайте також: У Львові працюватимуть всі школи – Садовий

Як повідомлялося, станом на ранок 4 жовтня у Львові та на Львівщині підтверджено 152841 випадок інфікування коронавірусом, з яких 3940 – летальні. За минулу добу лабораторні центри провели 673 ПЛР-тести. Відтак, 295 – позитивні, з них львів’ян – 39. Загалом коронавірусну інфекцію виявлено у 152841 особи, 3940 людей померло. 137176 пацієнтів одужало. По місту Covid-19 підтвердили у 73277 осіб, з яких 66363 вже одужали і летальних випадків – 1950.

Фото: facebook.com/hrystyna.protsak 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-