У Львові стартував Lviv Eco Forum 2021

У Львові стартував Lviv Eco Forum 2021

Фото, відео
Укрінформ
У Львові розпочався VI Lviv Eco Forum, який став всеукраїнським майданчиком для обговорення гострих екологічних питань у сфері водного господарства та поводження з відходами.

Про це повідомляє Львівська міська рада, передає Укрінформ.

«Львів – це те місто, де ми вперше почали відверто розмовляти про екологічні аспекти роботи водоканалів. Тут вперше ми зібралися і налагодили співпрацю з Держводагенством. І саме тут ми почали шукати відповіді на екологічні питання роботи водоканалів і створення стратегії розвитку галузі. Саме у Львові цей процес стартував», - зазначив президент Асоціації водних компаній України «Укрводоканалекологія» Дмитро Новицький.

Форум відбувається на двох платформах – сьогодні у ресторанному комплексі «Park. Art of Rest» обговорюють водну стратегію України та інвестиційні проєкти водного сектору, а 24-го вересня у готелі «Дністер» говоритимуть про поводження з відходами.

Також у межах Lviv Eco Forum 2021 у суботу 25 вересня усіх охочих запрошують на Фестиваль води і день відкритих дверей ЛМКП «Львівводоканал», що присвячені 120-річчю підприємства.

Читайте також: У Дніпрі стартував всеукраїнський екофорум «Eco Urban Congress»

Як акцентував заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, Львівська міськрада має одне амбітне і важливе завдання, яке було визначено передвиборчою програмою мера 24/7 – це питна вода з крану.

«Це дуже амбітно, це дуже недешево. І тут лише зусиль Львівводоканалу не достатньо. Тут має працювати вся індустрія під керівництвом нашого поважного комунального підприємства», - додав Москаленко.

Цьогорічний Форум організований Львівською міською радою та Асоціацією водних компаній України «Укрводоканалекологія», за участю Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та Міністерства екології та природних ресурсів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-