Рада отримала документи щодо призначення позачергових виборів мера Кривого Рогу – депутат

Рада отримала документи щодо призначення позачергових виборів мера Кривого Рогу – депутат

Укрінформ
До Верховної Ради надійшли документи від Криворізької міської ради щодо призначення позачергових виборів міського голови Кривого Рогу.

Як передає Укрінформ, про це поінформував заступник голови Комітету ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олександр Качура (фракція «Слуга народу») у Телеграмі.

«У Раду надійшли документи стосовно призначення позачергових виборів мера Кривого Рогу. У парламенту тепер є 90 днів, щоб ухвалити рішення», - написав він.

Депутат додав, що орієнтовно розгляд цього питання на засіданні комітету відбудеться в наступну середу, 22 вересня.

Читайте також: Регламентний комітет ВР може розглянути інцидент із Леросом і Тищенком 22 вересня

Як повідомляв Укрінформ, 15 серпня міського голову Кривого Рогу Костянтина Павлова було знайдено мертвим із вогнепальним пораненням на веранді його будинку у селі Вольне. Попередньо встановлено, що смерть настала з 6 до 7 ранку.

Поліція наразі розглядає дві версії у справі щодо загибелі Павлова - самогубство і доведення до самогубства; версію умисного вбивства повністю виключили.

25 серпня секретар Криворізької міської ради Олександр Котляр заявив про складання своїх повноважень. Новим секретарем Криворізької міської ради і в.о. мера міста було обрано Юрія Вілкула.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-