Кокаїн серед бананів: на Одещину з Еквадору привезли наркотиків на $10 мільйонів

Кокаїн серед бананів: на Одещину з Еквадору привезли наркотиків на $10 мільйонів

Фото
Укрінформ
В Одеській області у морському рефрижераторному контейнері з бананами виявили 50 брикетів кокаїну з Еквадору вартістю близько 10 млн доларів США.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

“За даними слідства, троє членів міжнародного злочинного угруповання, громадяни Албанії, Румунії та України, організували ввезення наркотичних засобів з Еквадору із приховуванням від митного контролю через контейнерний термінал одного з портових операторів. 50 брикетів з кокаїном вагою брутто понад 60 кг були заховані у технологічних порожнинах морського рефрижераторного контейнера з бананами”, - ідеться в повідомленні.

Зловмисників затримали за фактом контрабанди наркотичних засобів в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 305, ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Вирішуються питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: СБУ знову знайшла «кокаїнові банани» в одеському порту

Як повідомляв Укрінформ, 30 липня СБУ під час спецоперації у Києві та Запорізькій області нейтралізувала міжнародне наркоугруповання, яке збувало в різні регіони України гуртові партії контрабандних наркотиків та психотропів.

Фото: www.gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-