СБУ заблокувала канал збуту в Україні екстазі та кокаїну

СБУ заблокувала канал збуту в Україні екстазі та кокаїну

Відео
Укрінформ
СБУ під час спецоперації у Києві та Запорізькій області нейтралізувала міжнародне наркоугруповання, яке збувало в різні регіони України оптові партії контрабандних наркотиків та психотропів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба СБУ.

«За оперативними даними, щомісячний «прибуток» ділків від наркобізнесу становив понад 3 млн грн. Встановлено, що учасники групи налагодили транснаціональний канал незаконного переправлення кокаїну, екстазі та психотропів ЛСД на територію нашої країни. Одержаний від іноземних спільників «товар», зловмисники реалізовували через власну розгалужену мережу дилерів», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці затримали у Києві організатора і двох активних учасників угруповання під час збуту чергової партії наркотиків. В ході обшуків за місцями перебування ділків у столиці та Запорізькій області, виявлено підготовлені до продажу: майже 2 тис пігулок екстазі, близько 0,5 кг кокаїну, марки ЛСД, понад 1 кг канабісу, інші докази протиправної діяльності.

Вартість вилучених наркотиків за цінами «чорного ринку» становить майже 2,5 млн. грн.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Киянин за біткоїни продавав наркотики та психотропи

У межах кримінального провадження тривають слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин правопорушення та притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до нього.

Як повідомляв Укрінформ, 5 травня ц.р. СБУ заблокувала транснаціональний канал контрабандного переправлення наркотиків в Україну та ЄС. У зловмисників вилучено гуртові партії кокаїну загальною вартістю понад 10 млн грн за цінами чорного ринку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-