У Дніпрі завершують реконструкцію найстарішої гімназії міста - фото

У Дніпрі завершують реконструкцію найстарішої гімназії міста - фото

Велике будівництво
Укрінформ
У Дніпрі за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» завершують реконструкцію гімназії №33 - найстарішої гімназії міста.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської державної адміністрації.

Зазначається, що оновлений навчальний заклад буде енергоефективним та комфортним для учнів і вчителів. «Реконструкцію найстарішої гімназії Дніпра проводимо, використовуючи сучасні технології. Все – для понад 700 учнів, їхніх вчителів та батьків», – розповів голова ОДА Валентин Резніченко.

За словами підрядників, у ході ремонту довелося демонтувати майже все, залишивши лише стіни та історичну частину фасаду. За півтора століття існування гімназії значних ремонтних робіт не проводилось.

Реконструкція гімназії у Дніпрі / Фото: Дніпропетровська ОДА

Крім заміни всіх комунікацій, даху, зовнішніх та внутрішніх робіт для потреб учнів створили дворівневий харчоблок. На першому поверсі зберігатимуть продукти, на другому розмістили їдальню з яскравими картинками.

Читайте також: На Чернігівщині непрацюючу школу за 7 мільйонів перетворять на дитсадок

Зараз будівельники працюють над завершенням харчоблоку і благоустроєм території.

Як повідомляв Укрінформ, раніше координатор президентської програми, заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко сказав, що у 2021 році за програмою Володимира Зеленського «Велике будівництво» буде відремонтовано та побудовано 95 шкіл та 70 дитячих садочків по всій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-