Справу ексдепутата Черкаської міськради, який замовив вбивство, передали до суду

Справу ексдепутата Черкаської міськради, який замовив вбивство, передали до суду

Укрінформ
Обвинувальний акт стосовно колишнього депутата Черкаської міської ради, який пропонував за організацію вбивства 2,5 тис. доларів, передали до суду.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генпрокурора.

За даними слідства, зловмисник через особисту неприязнь запланував організувати вбивство заступника Черкаського міського голови і замовив його виконання.

Він попросив свого знайомого підшукати особу, згодну виконати вбивство за грошову винагороду орієнтовно у 1,5 тис. доларів. У подальшому суму зловмисник збільшив до 2,5 тис. доларів.

Правоохоронці провели імітацію вбивства заступника міського голови - нібито шляхом заподіяння численних ножових поранень.

Читайте також: Слідчі ДБР імітували смерть заступника мера Черкас, якого "замовив" депутат міськради

Після цього обвинувачений, отримавши «підтвердження» вбивства, передав згаданому знайомому гроші.

Прокурори ОГУ направили до суду обвинувальний акт стосовно колишнього депутата за закінчений замах на організацію умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю, на замовлення. Йому загрожує позбавлення волі від 10 до 15 років - або довічне ув'язнення.

Читайте також: Заступник мера Черкас сказав, кого вважає замовником свого “вбивства”

Як повідомляв Укрінформ, Луганська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи за фактами незаконного позбавлення волі та викрадення людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-