Почали оновлювати дорогу Житомир-Чернівці

Почали оновлювати дорогу Житомир-Чернівці

Велике будівництво
Укрінформ
На Хмельниччині у рамках президентської програми «Велике будівництво» стартував капітальний ремонт та реконструкція основної транспортної артерії області - дороги Н-03 Житомир - Чернівці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодору) у Фейсбуці.

"Дорога Н-03 Житомир – Чернівці має протяжність у межах Хмельницької області 198,3 км. У 2020 році було оновлено 60 км, від Хмельницького у напрямку Кам’янця-Подільського. Цьогоріч її продовжують ремонтувати ще на 95 км в напрямку від Хмельницького до межі із Житомирською областю. Автодорога веде до відомих історичних пам’яток: Старокостянтинівської та Кам’янець-Подільської фортець", - йдеться у повідомленні.

Укравтодор вже розпочав роботи на 2,2-кілометровій ділянці дороги, яка проходить за с. Вишнопіль майже до межі Хмельницької та Житомирської областей. Наразі проводяться роботи з фрезерування наявного дорожнього покриття.

Загалом Укравтодор планує поширити дорожнє полотно, влаштувати 2 шари асфальтобетону загальною товщиною не менше 15 см, встановити однобічне металеве бар’єрне огородження та нові дорожні знаки.

Роботи виконує підрядна організація ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Автострада".

Читайте також: Укравтодор почав оновлення траси Бориспіль - Маріуполь

Як повідомляв Укрінформ, заступник голови Офісу Президента і координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко розповів, що президентська програма будівництва інфраструктури у 2021 році розшириться на кілька важливих напрямків – "Велика реставрація" культурних пам’яток України, доступне іпотечне кредитування та фінансовий лізинг, розбудова мережі регіональних авіахабів, розвиток мережі приміських експресів та швидкісних потягів між найбільшими містами. Також у планах "Великого будівництва" на цей рік –збудувати і оновити 6500 км доріг та 245 штучних споруд.

Фото: Укравтодор, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-