Укравтодор почав оновлення траси Бориспіль - Маріуполь

Укравтодор почав оновлення траси Бориспіль - Маріуполь

Велике будівництво
Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) розпочало оновлення ділянки на трасі Н-08 Бориспіль - Дніпро - Запоріжжя - Маріуполь у Черкаській області. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на офіційній сторінці "Великого будівництва" у Фейсбуці.

Зазначається, що у межах програми "Великого будівництва" вже ведуться роботи з фрезерування дорожнього на відрізку дороги від кордону з Київською областю до повороту на Канів у селі Софіївка Золотоніського району.

За планом ремонту, на дорозі буде проведено влаштування основи дорожнього одягу з щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом; також будуть укріплені узбіччя і влаштований водовідвід проїжджої частини. Додатково на цій ділянці відновлять з'їзди з дороги із застосуванням трьох шарів асфальтобетону, встановлять автобусні зупинки та облаштують пішохідний перехід з автономним освітленням.

Минулого року на трасі Н-08 в Золотоніському районі вже було відновлено покриття на відрізку протяжністю 33 км.

Читайте також: На Донбасі почали ремонтувати дорогу Лисичанськ – Бахмут

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко розповів, що в 2021 році одним із пріоритетів програми буде відновлення місцевих доріг, якими найчастіше користуються українці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-