На Донбасі почали ремонтувати дорогу Лисичанськ – Бахмут

На Донбасі почали ремонтувати дорогу Лисичанськ – Бахмут

Велике будівництво
Укрінформ
Поточний середній ремонт автомобільної дороги Т-13-02 «КПП «Танюшівка» – Старобільськ – Бахмут» у рамках проєкту «Велике будівництво» розпочався на Луганщині.

Про це повідомила пресслужба Служби автомобільних доріг у Луганській області, передає Укрінформ.

«Маршрут «Лисичанськ – Бахмут» став першим об’єктом «Великого будівництва» у 2021 році. Нині тут працюють дорожники ТОВ «Автомагістраль-Південь». Фактично, це буде нова дорога, пересуватись якою стане швидко, комфортно та безпечно. Підрядник готовий залучити до проведення робіт майже 100 працівників та 70 одиниць спецтехніки», - йдеться у повідомленні.

Ремонт дороги Лисичанськ - Бахмут на Донбасі / Фото: Укравтодор у Луганській області

Наразі на об’єкті працює потужна техніка. Наприклад, зараз роботи виконує потужна фреза WIRTGEN 200 (Німеччина). Знімається шар близько 100 мм старого асфальту. Для проведення робіт будуть залучені асфальтоукладачі VÖGELE (для укладання шару основи, а також для укладання нижнього шару асфальтобетону).

Варто зазначити, що під час проведення робіт, дорога Т-13-02 не перекрита, роботи ведуться по одній стороні. Шляхобудівники запевняють, що завершать весь комплекс операцій з відновлення дорожнього покриття на всій протяжності маршруту «Лисичанськ – Бахмут» у червні 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-