Нацрада поновила дозвіл на тимчасове мовлення ТРК «Україна» у Покровську на Донеччині

Нацрада поновила дозвіл на тимчасове мовлення ТРК «Україна» у Покровську на Донеччині

Укрінформ
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення поновила дозвіл на тимчасове мовлення на територіях з особливим режимом мовлення ТОВ "ТРК "Україна", місто Маріуполь Донецької області, у зв’язку із завершенням терміну дії попереднього дозволу.

Як передає Укрінформ, відповідне рішення регулятор ухвалив 18 березня.

“Ми розглянули заяву товариства з обмеженою відповідальністю "ТРК “Україна” про видачу дозволу на тимчасове мовлення на територіях з особливим режимом мовлення і визнали прийнятними зміни до строку дії попереднього дозволу. Одноголосним рішенням членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення подовжуємо дозвіл для ТОВ “ТРК "Україна” до 4 квітня 2022 року”, - зазначила голови Нацради Ольга Герасим’юк.

Читайте також: Телеканал «НАШ» подав на Нацраду ще один позов до Окружного адмінсуду Києва

Так, телеканал «Україна» і далі мовитиме на 64 ТВК у м. Покровську на Донеччині. 

Як повідомлялося, 7 грудня 2017 року Верховна Рада ухвалила Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо тимчасових дозволів на мовлення в зоні проведення антитерористичної операції та прикордонних районах України», яким узаконено поняття тимчасового мовлення на територіях з особливим режимом мовлення і надання відповідних дозволів Національної ради замість ліцензій за заявковим принципом на позаконкурсних підставах.

Читайте також: Загальнонаціональні радіостанції у лютому дотримувалися мовних квот - Нацрада

До територій з особливим режимом мовлення належать райони України, що межують з тимчасово окупованою територією України (Автономною Республікою Крим та містом Севастополем), райони Донецької і Луганської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-