В Офісі Президента не виключають, що Київщина посилюватиме карантин

В Офісі Президента не виключають, що Київщина посилюватиме карантин

Укрінформ
Жорсткі карантинні обмеження в Україні продовжують запроваджувати за регіональним принципом відповідно до ситуації з поширеністю там захворюваності на COVID-19, тому Київська область вслід за столицею незабаром також може опинитися "закритою".

Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко в ефірі програми "Право на владу", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз зроблено так, що закриваємо саме регіонами. У Києві зараз погано, на Івано-Франківщині, на Закарпатті, Житомирщині, Вінниччині, - вони закриті, у Києві також закривають. Але, наприклад, на Дніпропетровщині або Харківщині 30% зайнятості ліжок, навіщо закривати регіон? Саме тому йдемо закриттям регіонів. Думаю, що і Київська область зараз також буде закриватися, бо там також є проблеми", - сказав Тимошенко.

Читайте також: Медицині в Києві загрожує колапс, якщо не посилити карантин — Кличко

Він розповів, що кілька тижнів тому, коли ситуація погіршилася в Івано-Франківській області, там відсоток зайнятих місць не знижувався, тобто постійно зростала кількість пацієнтів.

"Це набагато небезпечніше, ніж восени, коли закривалося все. Тому дуже просимо, щоб усі дотримувалися вимог", - пояснив заступник очільника ОП.

Читайте також: Львівщина посилює карантин

Як повідомляв Укрінформ, у Києві з 00.00 20 березня запроваджують суворі карантинні обмеження. Громадський транспорт столиці працюватиме у звичному режимі, але з дотриманням суворих норм перевезення пасажирів та маскового режиму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-