Садовий пропонує перевести львівські школи на «дистанційку»

Садовий пропонує перевести львівські школи на «дистанційку»

Укрінформ
Міський голова Львова Андрій Садовий пропонує з 16 березня перевести на дистанційне навчання учнів 5-11 класів шкіл у Львові.

Як передає Укрінформ, відповідне рішення буде запропоновано на розгляд комісії з надзвичайних ситуацій у понеділок, написав у Телеграмі Садовий.

"З вівторка, 16 березня, учні 5-11 класів у Львові переходять на дистанційне навчання. Відповідне рішення буде запропоновано на розгляд комісії з надзвичайних ситуацій у понеділок. Вчителям пропоную використати цей день для організації цього процесу", - зазначив Садовий.

За його словами, це компроміс, який міська влада намагається знайти у боротьбі з коронавірусом. Молодші класи, зауважив мер, залишаться у школі, бо часто батьки не мають з ким залишити ​дитину. ​ ​

Садовий нагадав, що у Львівській області дуже погана динаміка - зростає кількість позитивних тестів і госпіталізацій. За його словами, щодня в лікарні лягає значно більше людей, ніж виписується, хвороба прогресує швидше та агресивніше, ніж це було рік тому.

Читайте також: Усі школи Буковини переходять на «дистанційку» через COVID-19

"Ми всі разом маємо обірвати ланцюг захворювання. І це стосується не лише школярів. Я прошу всіх львів’ян бути відповідальним перед собою і своїми сім’ями. Гучні вечірки, бенкети та свята – це речі, без яких можна обійтись. Носіть маски правильно! Часто мийте руки! Користуйтесь антисептиком!", - написав Садовий.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні за минулу добу зареєстрували 13 276 випадків зараження коронавірусом, із них 720 - у дітей.

Читайте також: Естонія знову посилює карантин: більшість школярів переводять на «дистанційку»

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у м. Київ (1049), Житомирській (971), Вінницькій (933), Київській (913), Львівській (879) та Харківській (837) областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-