На Донеччині за 11,5 мільйона відремонтують лікарню

На Донеччині за 11,5 мільйона відремонтують лікарню

Велике будівництво
Укрінформ
У Добропіллі на Донеччині в межах програми «Велике будівництво» за понад 11,5 млн грн ремонтують лікарню інтенсивного лікування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Донецької військово-цивільної обласної адміністрації

Зазначається, що триває капітальний ремонт приміщень головного корпусу Комунального некомерційного підприємства «Добропільська лікарня інтенсивного лікування» - одного з опорних закладів охорони здоров’я Донецької області, роботи було розпочато у жовтні 2020 року.

Загальна кошторисна вартість проєкту складає 11 млн 521 тис. 862 грн. У межах проєкту заплановані роботи з капітального ремонту приміщень першого поверху для створення відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги, приведення відділення до уніфікованого зовнішнього вигляду відповідно до вимог МОЗ, влаштування приймального боксу для машин швидкої допомоги, модернізація та оснащення відділення сучасним обладнанням.

Завдання на 2021 рік - завершення будівельних робіт у приймальному відділенні лікарні за рахунок коштів обласного бюджету. Розпорядженням керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 18 грудня 2020 р передбачене необхідне фінансування.

Читайте також: Велике будівництво: на Донеччині до проєкту цьогоріч увійшли 25 соціальних об'єктів

Завершити роботи планується у ІІ кварталі 2021 року, нагадали в ОДА.

Як повідомлялося, на Донеччині до проєкту «Велике будівництво» у 2021 році увійшли 25 об'єктів соціального напрямку.

«Велике будівництво» у 2021 році спрямоване на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, у поточному році в межах цієї програми в Україні буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури. Це школи, садочки, лікарні, центри надання адміністративних послуг, центри безпеки, заклади культури.

Раніше уряд затвердив перелік програм і проєктів, які можуть фінансуватися за рахунок коштів ДФРР, відповідно, це дозволить вчасно реалізувати проєкти і виконати програму «Велике будівництво» у 2021 році.

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-