Велике будівництво: на Донеччині до проєкту цьогоріч увійшли 25 соціальних об'єктів

Велике будівництво: на Донеччині до проєкту цьогоріч увійшли 25 соціальних об'єктів

Укрінформ
Цьогоріч до президентської програми «Велике будівництво» у Донецькій області увійшли 25 об'єктів соціального напрямку.

Як передає кореспондент Укрінформу про це 3 березня у Краматорську на пресконференції повідомив голова Донецької обласної держадміністрації Павло Кириленко.

«Велике будівництво» продовжується. Перелік об’єктів такий – 25 соціального напрямку. І не 19, як раніше говорилося, а 25. Там школи і садочки. Буде здаватися і Новогродівська школа в цьому році, і Авдіївська школа, і Маріупольська школа»,- сказав очільник області.

Як повідомляло агентство, «Велике будівництво» у 2021 році спрямоване на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, у поточному році в рамках цієї програми в Україні буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури. Це - школи, садочки, лікарні, центри надання адміністративних послуг, центри безпеки, заклади культури.

Читайте також: За п'ять років «Велике будівництво» збільшить ВВП України на 2,2 %

Проєкти соціальної інфраструктури у «Великому будівництві-2021» сягатимуть 70% від усіх об’єктів.

Раніше уряд затвердив перелік програм і проєктів, які можуть фінансуватися за рахунок коштів ДФРР, відповідно це дозволить вчасно реалізувати проєкти та виконати програму «Велике будівництво» у 2021 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-