На Тернопільщині відновили рух вантажівок

На Тернопільщині відновили рух вантажівок

Укрінформ
Рух вантажних автомобілів, який через негоду на Тернопільщині в обідню пору був тимчасово призупинений, відновлено на дорогах державного значення.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення у Фейсбуці Служби автомобільних доріг в Тернопільській області.

«У зв’язку із нормалізацією умов руху на автомобільних дорогах Тернопільщини, Служба автомобільних доріг в області скасовує рішення про обмеження руху вантажних транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування державного значення, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що рух вантажівок о 16 год відновлено, зокрема, на дорогах М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська, М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече (ділянка м. Тернопіль – м. Заліщики). На дорозі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече (ділянка від межі Рівненської області до Тернополя – рух відновлено з 16 год 40 хв.

Робота снігоприбиральної техніки не зупиняється.

Читайте також: Садовий пропонує зробити п'ятницю у Львові вихідним, щоб прибрати сніг

Як повідомлялося, через сильний снігопад, який триває, сьогодні з 12 год 30 хв у Тернопільській області був тимчасово обмежений рух вантажних автомобілів дорогами загального користування державного значення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-