Карантин вихідного дня: на Київщині склали 98 протоколів на ТРЦ, магазини та сервіси

Карантин вихідного дня: на Київщині склали 98 протоколів на ТРЦ, магазини та сервіси

Укрінформ
У Київській області в період карантину вихідного дня проведено 793 перевірки суб'єктів господарювання - і у 98 закладах виявили порушення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ОДА у Фейсбуці.

"Всього провели 793 перевірки суб'єктів господарювання, які показали, що більшість ТРЦ, магазинів та сервісів дотрималися постанови Кабміну, який розпорядився обмежити їхню роботу на вихідних. Однак були й порушення, по 98 складено адміністративні протоколи", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Карантин вихідного дня працює: у Зеленського підбили перші підсумки

Зокрема, виявлено такі порушення, як недотримання дистанції, перебування відвідувачів на території без масок або маски вдягнені так, що не покривають рот та ніс, недотримання протиепідемічних вимог та виконання додаткових обмежень у вихідні дні закладами громадського харчування, відсутні антисептики для рук, дезінфекційні засоби, не проводився температурний скринінг працівникам.

Читайте також: Карантин вихідного дня таки знизив активність українців – Немчінов

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів 11 листопада запровадив карантин вихідного дня, згідно з яким у суботу та неділю забороняється робота закладів громадського харчування, фітнесцентрів, спортзалів, басейнів, ТРЦ, закладів культури. Водночас працюватимуть продовольчі магазини, фінансові установи, установи поштового зв'язку, аптеки, медустанови, ветеринарні аптеки і заклади, АЗС, СТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-