У реанімації Франківської лікарні майже половина персоналу перехворіла на COVID-19

У реанімації Франківської лікарні майже половина персоналу перехворіла на COVID-19

Відео
Укрінформ
В Івано-Франківську в реанімаційному відділенні міської клінічної лікарні №1 з 37 медиків 16 перехворіли коронавірусом. Жоден з них не звільнився.

Як передає Укрінформ, про це повідомив завідувач відділення анестезіології інтенсивної терапії міської клінічної лікарні № 1 Любомир Боднарук телерадіокомпанії «Суспільне Карпати».

«Від початку пандемії не звільнився жоден лікар. З 37 працівників (на COVID-19 – ред.) перехворіло 16», - сказав Боднарук.

Він зазначив, що персонал забезпечений засобами індивідуального захисту на всі 100%. Медичному персоналу відділення вдалося адаптуватись до режиму роботи в період епідемії.

В Івано-Франківську хворих з підозрою на COVID-19 приймають дві лікарні: Центральна міська клінічна лікарня та міська клінічна №1. Раніше в міській раді зазначили, що обидва заклади заповнені на 80%.

Читайте також: На Житомирщині за добу - чотири летальні випадки COVID-19

Станом на 9 вересня в Івано-Франківській області COVID-19 лабораторно підтверджено у 10 659 випадках, в Україні цей показник сягає 143 030 випадків. За останню добу в Україні підтверджено 2551 новий випадок захворювання на коронавірусу інфекцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-