У поліції розповіли подробиці смертельної ДТП на Закарпатті

У поліції розповіли подробиці смертельної ДТП на Закарпатті

Фото
Укрінформ
Унаслідок автокатастрофи з участю вантажівки у Закарпатській області загинули три людини, у тому числі 10-річна дитина.

По це інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

«Сьогодні, 19 липня, близько 16.20 години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі Київ - Чоп, неподалік с. Іванівці Мукачівського району», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що слідчо-оперативна група районного відділку поліції на місці з’ясувала попередні обставини ДТП. Автомобіль Mazda, за кермом якого перебував 56-річний мешканець Мукачева, зіткнувся з вантажівкою MAN, яка рухалася назустріч, у напрямку Ужгорода. Унаслідок удару великогабаритну машину викинуло з дороги, після чого вона загорілася. 

Водій легкового автомобіля і двоє пасажирів, 10-річна дівчинка та 23-річний хлопець, загинули на місці аварії. 46-річну жінку госпіталізували до районної лікарні. Водія вантажівки із забоями також доправили до медзакладу. 

Читайте також: За 29 років незалежності України у ДТП загинули понад 174 тисячі осіб — МВС

Обставини та причини смертельної аварії поліція розслідуватиме в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 КК (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило  загибель кількох людей). 

Як повідомлялося, поблизу Мукачева на Закарпатті в ДТП загинув головний тренер футбольного клубу "Мункач" Віктор Ряшко та двоє його дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-