На Львівщині за добу – найгірші показники COVID-19 в Україні

На Львівщині за добу – найгірші показники COVID-19 в Україні

Укрінформ
За останню добу найбільшу в Україні кількість випадків захворювання на COVID-19 зарєстровано у Львівській - 240, Закарпатській - 103 та Рівненській областях - 75.

Про це на брифінгу 23 червня сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо говорити в розрізі регіонів, то за останню добу найбільша кількість зареєстрованих випадків захворювання у Львіській області — 240 , Закарпатській області — 103, Рівненскій області — 75", - поінформував Степанов.

Читайте також: У МОЗ назвали область з найгіршою статистикою COVID-19 за добу

Серед захворілих за минулу добу 833 осіб - 55 дітей та 92 медпрацівники.

У Львівській області буде посилено контроль за дотриманням карантинних заходів.

“Було прийнято рішення щодо посилення контролю за дотриманням карантинних заходів на загальній нашій зустрічі, де було все керівництво області, мер міста, вибудували конкретні кроки. Зараз на місця у нас передані повноваження щодо посилення контролю через регіональні комісії ТЕБ і НС, в який спосіб вони можуть посилювати і які додаткові заходи вони можуть запроваджувати. Тому, залежно від розвитку ситуації, вони будуть приймати відповідне рішення далі”, - наголосив Степанов.

За його словами, також прийнято рішення посилити обласний і Львівській міський лабораторні центри, які проводять тестування на COVID-19, де спостерігалася велика черга на тестування, а одне дослідження могло тривати до 10 днів.

За весь час пандемії в Україні захворіло 38 074 людини, з них 2 790 дітей, та 6 138 медпрацівників.

За даними МОЗ, які навів на брифінгу Степанов, за попередню добу було здійснено 19 404 тестування, з них 9 900 ПЛР, та 9 504 - дослідження ІФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-