Суми “закрили” для незареєстрованих мешканців

Суми “закрили” для незареєстрованих мешканців

Укрінформ
Відсьогодні, 26 березня, у місто Суми обмежено в`їзд для тих, хто не зареєстрований в обласному центрі, не має тут нерухомості або не працює в місті.

Такі заходи вживаються на виконання рішення міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 24 березня, затвердженого наступного дня міськвиконкомом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я думаю, те, що ми зробили, це дуже правильно. І сумчани з розумінням віднеслися до такого кроку. Скарг дуже мало. Люди розуміють відповідальність за своє здоров’я, здоров’я своїх рідних», - прокоментував це рішення мер Сум Олександр Лисенко.

Відповідності до рішення, у Сумах з’явилися 6 стаціонарних контрольно-пропускних пунктів на в’їздах на територію міста. Працівники поліції проводять там опитування пасажирів транспортних засобів про місце проживання (реєстрації) та місце роботи, дані про останні візити за кордон та в інші області України тощо.

Також на цих пунктах здійснюється контроль температури тіла водія та пасажирів транспортних засобів, санітарний огляд речей, багажу, транспортних засобів та вантажів.

Читайте також: У мерії Сум заявляють про ще один випадок коронавірусу в місті

Для того, аби в’їхати до міста не сумчанам, що працюють у місті, їхні роботодавці мають надати довідки про місце роботи.

Як повідомляв Укрінформ, 24 березня міська комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення обмежити рух транспорту на в’їзді до міста і закрити усі ринки з метою протидії занесенню та поширенню на територію Сумської міської ОТГ коронавірусу.

Читайте також: На Сумщині померла жінка, у якої раніше виявили коронавірус

Воно буде чинним під час усієї дії карантину.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок 26 березня зафіксовано 156 випадків Covid-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-