Підозра на коронавірус: у Чернівцях госпіталізували маму з двома дітьми

Підозра на коронавірус: у Чернівцях госпіталізували маму з двома дітьми

Укрінформ
У Чернівецьку обласну дитячу клінічну лікарню увечері 13 березня госпіталізували маму із двома дітьми, які могли контактувати із пацієнтом, у якого підозрюють коронавірус.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила в.о. директора ДУ «Чернівецький обласний лабораторний центр МОЗ України» Наталія Гопко.

"Екстрена швидка медична допомога та обласна дитяча лікарня в режимі онлайн повідомили про маму із двома дітьми, які могли контактувати із людиною, в якої підозрюють коронавірус. Задля підвищеного застереження та відстеження усіх контактів здійснено госпіталізацію усіх трьох. Всіх пацієнтів оглядають із застосуванням всіх засобів захисту. Епідеміологи працюють, інфекціоністи здійснюють обстеження та спостереження", - розповіла медик.

Читайте також: Лікарні Києва з безкоштовними експрес-тестами на коронавірус

Як повідомляв Укрінформ, в Україні підтверджено три випадки коронавірусу: два у Чернівецькій області і один у Житомирській. Один з них закінчився летально - напередодні померла 71-річна жінка з Житомирщини.

Читайте також: У Чернівецькій області оголошують надзвичайну ситуацію

За даними Дослідницького центру системних наук та інженерії Університету Джонса Гопкінса на 9:00 14 березня, у світі коронавірусом заразилося 145 369 людей, померли 5 429, одужали 71 694.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-