У Чернівцях госпіталізували ще трьох людей з підозрою на коронавірус

У Чернівцях госпіталізували ще трьох людей з підозрою на коронавірус

Відео
Укрінформ
У Чернівцях до інфекційного відділення обласної лікарні госпіталізували ще трьох осіб із ознаками ГРВІ та історією подорожей країнами, в яких зафіксовані випадки коронавірусу.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу розповіла заступник голови ОДА Наталія Гусак.

"Троє осіб звернулися до своїх сімейних лікарів із симптомами ГРВІ. Оскільки у них є історія подорожей країнами, де зафіксовані випадки коронавірусу та певні ознаки хвороби, їх відправили до інфекційного відділення обласної лікарні. Наразі людей оглядають інфекціоністи", - сказала Гусак.

Читайте також: В Україні перевіряють ще шість підозр на коронавірус - МОЗ

Як повідомлялося, 3 березня в Україні підтвердили перший випадок Covid-2019. Коронавірус виявили у чоловіка з Чернівців, який з дружиною повернувся з Італії. Чернівчанина госпіталізували до інфекційного відділення. Водночас дружина хворого як контактна особа перебувала спочатку під самоізоляцією, за нею встановили медичне спостереження. Однак увечері 3 березня мешканці будинку влаштували пікет, на якому погрожували перекрити дорогу, якщо дружину чернівчанина не ізолюють і не вивезуть до лікарні. Після цього її перевезли до військового госпіталю.

Читайте також: Коронавірус: медики розповіли про стан чернівчанина

Станом на 4 березня в Україні, за даними МОЗ, перевіряють ще шість підозр на коронавірус.

Фото: Олексій Нікулін/hromadske

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-