Кабмін схвалив 16 проектів на 47 мільйонів для реалізації у Закарпатті

Кабмін схвалив 16 проектів на 47 мільйонів для реалізації у Закарпатті

Укрінформ
Кабінет міністрів у рамках Держфонду регіонального розвитку схвалив 16 проектів Закарпатської області на загальну суму понад 47 мільйонів гривень.

Про це повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

“На засіданні уряду у середу, 15 травня, схвалено 16 проектів Закарпатської області на загальну суму понад 47 мільйонів гривень державної програми "Державний фонд регіонального розвитку. Серед прийнятих проектів Закарпатської області - проекти у сфері дорожнього господарства, освіти, берегоукріплення, енергозбереження тощо", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обласна комісія з відбору проектів спільно з облдержадміністрацією сформували перелік із 50 проектів регіонального розвитку, які мають бути профінансовані за рахунок коштів державного фонду.

Згідно з повідомленням, найближчим часом Мінфін має розпочати фінансування коштів за рахунок державного бюджету. Обов'язковою вимогою одержання коштів державного бюджету є наявність співфінансування на рівні не менше 10% та відповідність проектів стратегічним документам розвитку області.

Читайте також: Гройсман просить депутатів об'єднатися й працювати, а не "ляпати язиком" на ТБ

Закарпатській обласній державній адміністрації індикативним показником Мінрегіону у 2019 році передбачено 285 мільйонів гривень для реалізації проектів регіонального розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-