У Маріуполі Епіфаній провів заупокійну літію за загиблими воїнами

У Маріуполі Епіфаній провів заупокійну літію за загиблими воїнами

Фото
Укрінформ
У Маріуполі предстоятель Православної церкви України митрополит Київський та всієї України Блаженніший Епіфаній провів заупокійну літію за загиблими українськими воїнами.

Про це повідомили в поліції Донецької області.

«Начальник поліції Донеччини Микола Семенишин взяв участь у молебні за загиблими воїнами, які віддали життя за Україну. Заупокійну літію провів сьогодні, 14 травня, у Маріуполі предстоятель Православної церкви України Блаженніший Епіфаній, митрополит Київський та всієї України під час візиту на Донеччину», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що молебень відбувся біля пам’ятника загиблим воїнам АТО у Міському саду.

«Вони віддали життя за кожного з нас. Але ми продовжуємо цю справу постійної боротьби у війні, яка пришла на нашу землю. Усі ми прагнемо миру, але справедливого миру, а не миру у неволі. Справедливий мир може запанувати тільки тоді, коли ми переможемо агресора», - зазначив митрополит Епіфаній.

Участь у заході також взяли заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, командувач Об’єднаних сил Олександр Сирський, представники Маріупольської міськради і духовенство, зокрема капелани.

Читайте також: Миколаївська єпархія заявляє про підтримку ПЦУ та Епіфанія

Для безпеки вірян до місця проведення богослужіння були наближені наряди поліції.

Фото: police.dn.ua

Фото на першій сторінці: 0629.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-