Частка ЄС в експорті продукції Рівненської області досягла 78% - Порошенко

Частка ЄС в експорті продукції Рівненської області досягла 78% - Порошенко

Укрінформ
Президент Петро Порошенко зазначив, що завдяки поглибленню співпраці з Євросоюзом, частка ЄС в експорті продукції Рівненської області досягла 78%.

Про це Президент сказав під час засідання Ради регіонального розвитку Рівненщини, повідомляє прес-служба Адміністрації Президента.

"В Рівненській області частка ЄС в експорті вже складає 78%. Це є результат нашої роботи, це є результат відкриття ринків. Лише за минулий рік експорт туди зріс на 15,6%", - зауважив Порошенко.

Глава держави наголосив, що кожна громада має змагатися за інвестора і Рівненська область зараз шукає можливості для того, щоб привабити іноземні інвестиції.

Читайте також: Україна має побудувати власний завод із виробництва ядерного палива – Порошенко

Президент відзначив, що громади області добиваються створення на своїх територіях високооплачуваних робочих місць. Він наголосив на важливості такого розширення можливостей для працевлаштування для області, де 53% населення проживає в сільській місцевості.

Порошенко додав, що вже тепер суб’єкти малого та середнього підприємництва забезпечують понад 80% загального обсягу реалізованої в області продукції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-