У Бердянську другу добу ремонтують колектор

У Бердянську другу добу ремонтують колектор

Укрінформ
Роботи з ліквідації чергової аварії на магістральному колекторі у Бердянську тривають другу добу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Для того, аби роботи з ліквідації аварії на магістральному колекторі можна було виконувати у темний час доби, управлінням ГУ ДСНС у Запорізькій області було прийнято рішення встановити мобільну освітлювальну вежу", - зазначила прес-офіцер регіонального управління ДСНС Юлія Баришева.

З початку доби бійці ДСНС здійснили понад 10 виїздів, забезпечили водою Бердянське територіальне медичне об’єднання, дитячий пульмонологічний санаторій, котельні Бердянського підприємства теплових мереж.

Тільки сьогодні співробітники Служби порятунку «101» підвезли 40 000 л води для технічних потреб.

За інформацією Бердянської міської ради, у другій половині дня в мікрорайони, де поки відсутнє водопостачання, розпочався розвіз води для технічних потреб населення технікою ДСНС, підприємств "Бердянський Райагропромпостач", заводів АЗМОЛ, "Бердянські жниварки", компанії "Аскет Шиппінг".

У "Бердянськводоканалі" зазначають, що воду подадуть через 2-5 діб.

Читайте також: У Бердянську знову обвалився колектор, три райони міста без води - джерело

Як раніше повідомлялося, п'яте обрушення на колекторі сталося у неділю. Стоки почали виходити на дорогу, що веде у центр міста. Тож водопостачання для жителів трьох районів знову припинено. За словами комунальників, розсипається бетонний колектор. Чому так трапилось і хто винен розслідують правоохоронці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-